Roti (kerry kip) met roti koek |
||
---|---|---|
Type: | ||
Kategorie: | ||
Bereidingstijd (min): | ||
Moeilijkheidsgraad: | ||
Aantal personen: |
Ingrediënten |
|||
---|---|---|---|
|
Aardappelen | ||
|
Eieren | ||
|
Kippenbouten | ||
|
|
Knoflook | |
|
|
Kouseband | |
|
|
Masala | |
|
|
Olijfolie | |
|
|
Sambal | |
|
Tomaten | ||
|
Uien | ||
Zout | |||
Zwarte peper | |||
Roti koek |
|||
|
|
Gele spliterwten | |
|
|
Hindoestaanse mango chutney | |
|
|
Knoflook | |
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
Water | |
|
|
Zelfrijzend bakmeel | |
Zout | |||
Zwarte peper |
Bereiding |
|
---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |