Roti (kerry kip) met roti koek |
||
|---|---|---|
| Type: | ||
| Kategorie: | ||
| Bereidingstijd (min): | ||
| Moeilijkheidsgraad: | ||
| Aantal personen: | ||
Ingrediënten |
|||
|---|---|---|---|
|
|
Aardappelen | ||
|
|
Eieren | ||
|
|
Kippenbouten | ||
|
|
|
Knoflook | |
|
|
|
Kouseband | |
|
|
|
Masala | |
|
|
|
Olijfolie | |
|
|
|
Sambal | |
|
|
Tomaten | ||
|
|
Uien | ||
| Zout | |||
| Zwarte peper | |||
Roti koek |
|||
|
|
|
Gele spliterwten | |
|
|
|
Hindoestaanse mango chutney | |
|
|
|
Knoflook | |
|
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
|
Water | |
|
|
|
Zelfrijzend bakmeel | |
| Zout | |||
| Zwarte peper | |||
Bereiding |
|
|---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|