Israëlische BBQ saus |
|||
|---|---|---|---|
| Type: | |||
| Bereidingstijd (min): | |||
| Moeilijkheidsgraad: | |||
| Aantal personen: | |||
Ingrediënten |
|||
|---|---|---|---|
|
|
|
Appelazijn | |
|
|
|
Cayenne peper | |
|
|
|
Citroensap | |
|
|
|
Dadel siroop | |
|
|
|
Gember | |
|
|
|
Kaneel | |
|
|
|
Ketjap Manis | |
|
|
|
Knoflook | |
|
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
|
Koriander (ketoembar) | |
|
|
|
Olijfolie | |
|
|
|
Paprikapoeder zoet | |
|
|
|
Saffraan | |
|
|
Sjalot | ||
|
|
|
Tomatenpuree | |
|
|
|
Water | |
|
|
|
Zout | |
|
|
|
Zwarte peper | |
Bereiding |
|
|---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|