BBQ Gepekelde Kalkoen van het spit |
|||
|---|---|---|---|
| Type: | |||
| Bereidingstijd (min): | |||
| Wachttijd (min): | |||
| BBQ tijd(min): | |||
| Moeilijkheidsgraad: | |||
| Aantal personen: | |||
Ingrediënten |
|||
|---|---|---|---|
|
|
|
Kalkoen | |
|
|
|
Natte pekel | |
|
|
|
Olijfolie | |
|
|
Roomboter | ||
|
|
|
Rozemarijn | |
|
|
Salie | ||
|
|
|
Salie | |
|
|
|
Tijm | |
Hulpmiddelen |
|||
|---|---|---|---|
|
|
BBQ met deksel | ||
|
|
Rookhout (appel of kersen) | ||
|
|
Rotisserie spit | ||
|
|
Slagerstouw | ||
Bereiding |
|
|---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|
Stap 8 |
|
Stap 9 |
|
Stap 10 |
|
Stap 11 |
|
Stap 12 |
|