BBQ Gepekelde Kalkoen van het spit |
|||
---|---|---|---|
Type: | |||
Bereidingstijd (min): | |||
Wachttijd (min): | |||
BBQ tijd(min): | |||
Moeilijkheidsgraad: | |||
Aantal personen: |
Ingrediënten |
|||
---|---|---|---|
|
|
Kalkoen | |
|
|
Natte pekel | |
|
|
Olijfolie | |
|
Roomboter | ||
|
|
Rozemarijn | |
|
Salie | ||
|
|
Salie | |
|
|
Tijm |
Hulpmiddelen |
|||
---|---|---|---|
|
BBQ met deksel | ||
|
Rookhout (appel of kersen) | ||
|
Rotisserie spit | ||
|
Slagerstouw |
Bereiding |
|
---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|
Stap 8 |
|
Stap 9 |
|
Stap 10 |
|
Stap 11 |
|
Stap 12 |