Keesie aan de Kook
  • Login

BBQ Gepekelde Kalkoen van het spit

Type:
Kategorie:
Bereidingstijd (min):
Wachttijd (min):
BBQ tijd(min):
Oventijd (min):
Moeilijkheidsgraad:
Aantal personen:
Aantal stuks:

Ingrediënten

Selecteer om te wissen
Kalkoen
Natte pekel
Olijfolie
Roomboter
Rozemarijn
Salie
Salie
Tijm

Hulpmiddelen

Selecteer om te wissen
BBQ met deksel
Rookhout (appel of kersen)
Rotisserie spit
Slagerstouw

Bereiding

Selecteer om te wissen
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8
Stap 9
Stap 10
Stap 11
Stap 12
Selecteer om te wissen
Video
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen