Keesie aan de Kook
  • Login

Flamküchen met Spek en Indisch Gehakt

Type:
Kategorie:
Bereidingstijd (min):
Wachttijd (min):
Kooktijd (min):
Oventijd (min):
Moeilijkheidsgraad:
Aantal personen:
Aantal stuks:

Ingrediënten

Selecteer om te wissen
Bloem
Creme fraiche
Droge gist
Olijfolie
Puntpaprika rood
Rode ui
Spekreepjes
Water
Zout
Zwarte peper

Indisch gehakt

Gehakt half om half
Herbamare
Ketjap
Knoflook
Laos
Rode ui
Salam
Sambal Badjak
Suiker
Tomatenketchup
Trassi (garnalenpasta)
Zonnebloemolie

Hulpmiddelen

Selecteer om te wissen
Bakpapier
Bakplaat

Bereiding

Selecteer om te wissen
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen
Selecteer om te wissen