BBQ Sumatraanse Rendang in de DO |
|||
---|---|---|---|
Type: | |||
Kategorie: | |||
Bereidingstijd (min): | |||
BBQ tijd(min): | |||
Moeilijkheidsgraad: | |||
Aantal personen: |
Ingrediënten |
|||
---|---|---|---|
|
|
Gember | |
|
|
Knoflook | |
|
|
Koenjit (geelwortel) | |
|
|
Kokosmelk (santen) | |
|
|
Kokosrasp | |
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
Koriander (ketoembar) | |
|
Kruidnagel | ||
|
|
Laos | |
|
Poeroetblad | ||
|
Rode peper | ||
|
|
Runderriblappen | |
|
Sereh (citroengras) | ||
|
Sjalotten | ||
|
Steranijs | ||
|
|
Tamarinde | |
|
|
Zonnebloemolie | |
Zout | |||
Zwarte peper |
Hulpmiddelen |
|||
---|---|---|---|
|
BBQ met deksel | ||
|
Dutch oven | ||
|
Houtskool | ||
|
Keukenmachine | ||
|
Kokosbriketten | ||
|
Vijzel |
Bereiding |
|
---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|
Stap 8 |
|
Stap 9 |
|
Stap 10 |
|
Stap 11 |
|
Stap 12 |