BBQ Varkensvlees Gyros van het spit |
|||
|---|---|---|---|
| Type: | |||
| Kategorie: | |||
| Moeilijkheidsgraad: | |||
| Aantal personen: | |||
Ingrediënten |
|||
|---|---|---|---|
Gyros marinade |
|||
|
|
|
Appelazijn | |
|
|
Citroen | ||
|
|
Jalapeño pepers | ||
|
|
|
Knoflook | |
|
|
|
Olijfolie | |
|
|
|
Tijm | |
|
|
Uien | ||
Gyros kruiden mix |
|||
|
|
|
Knoflookpoeder | |
|
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
|
Oregano | |
|
|
|
Paprikapoeder zoet | |
|
|
|
Selderijzout | |
|
|
|
Tijm | |
|
|
|
Uienpoeder | |
|
|
|
Zeezout | |
|
|
|
Zwarte peper | |
Gyros vlees |
|||
|
|
|
Procureur | |
|
|
Rode uien | ||
Hulpmiddelen |
|||
|---|---|---|---|
|
|
BBQ met deksel | ||
|
|
Houtskool | ||
|
|
Kerntemperatuurmeter | ||
|
|
Kokosbriketten | ||
|
|
Rotisserie spit | ||
Bereiding |
|
|---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|
Stap 8 |
|
Stap 9 |
|