BBQ Varkensvlees Gyros van het spit |
|||
---|---|---|---|
Type: | |||
Kategorie: | |||
Moeilijkheidsgraad: | |||
Aantal personen: |
Ingrediënten |
|||
---|---|---|---|
Gyros marinade |
|||
|
|
Appelazijn | |
|
Citroen | ||
|
Jalapeño pepers | ||
|
|
Knoflook | |
|
|
Olijfolie | |
|
|
Tijm | |
|
Uien | ||
Gyros kruiden mix |
|||
|
|
Knoflookpoeder | |
|
|
Komijn (djinten) | |
|
|
Oregano | |
|
|
Paprikapoeder zoet | |
|
|
Selderijzout | |
|
|
Tijm | |
|
|
Uienpoeder | |
|
|
Zeezout | |
|
|
Zwarte peper | |
Gyros vlees |
|||
|
|
Procureur | |
|
Rode uien |
Hulpmiddelen |
|||
---|---|---|---|
|
BBQ met deksel | ||
|
Houtskool | ||
|
Kerntemperatuurmeter | ||
|
Kokosbriketten | ||
|
Rotisserie spit |
Bereiding |
|
---|---|
Stap 1 |
|
Stap 2 |
|
Stap 3 |
|
Stap 4 |
|
Stap 5 |
|
Stap 6 |
|
Stap 7 |
|
Stap 8 |
|
Stap 9 |