Kip kerrie met mango avocado salsa
Lekker met rijst | |
Type | Hoofdgerecht |
Bereidingstijd (min) | 30 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
1
|
Avocados | |
5
|
blaadjes
|
Basilicum |
1
|
Bosui | |
2
|
el
|
Kerriekruiden |
4
|
Kipfilet | |
1
|
teen
|
Knoflook |
1
|
Limoen | |
1
|
Mango | |
200
|
gr
|
Rijst |
1
|
Sjalot | |
2
|
el
|
Sojasaus |
2
|
Tomaten | |
Zout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snij de mango, tomaten, avocado in blokjes. Pers de knoflook uit. Snipper de sjalot fijn en hak de basilicum. Doe alles in een schaal. Voeg wat limoen sap toe en maak op smaak met zwarte peper en zout. |
Stap 2Rub de kipfilet met de kerrie kruiden en bak deze romdom. Als deze bijna gaar is voer een scheutje sojasaus toe en bak hierin de kip even door. Draai hem een paar keer om. |
Stap 3Kook de rijst. Serveer de kip met en de salsa, |