Courgettesoep
| Type | Soep |
| Kategorie | Nederlands |
| Bereidingstijd (min) | 30 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
3
|
Courgette | |
|
300
|
ml
|
Kippenbouten |
|
1
|
teen
|
Knoflook |
|
1
|
tl
|
Komijn (djinten) |
|
1
|
el
|
Olijfolie |
|
1
|
Ui | |
|
1
|
tl
|
Venkelzaad |
| Zout | ||
| Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snij de ui en knoflook fijn en fruit deze in de olijfolie samen met de komijn en het venkelzaad. |
Stap 2Hak de courgette in stukjes voeg deze toe en laat deze even meebakken. |
Stap 3Voeg de kippenbouillon toe en als deze zacht gekookt is even pureren met de staafmixer. |
Stap 4Maak op smaak met peper en zout. |