Mexicaanse gehaktschotel met Nacho's


Lekker met tomatensalsa en guacamole
Type Hoofdgerecht
Bereidingstijd (min) 15
Oventijd (min) 20
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediënten


1
el
Cayenne peper
1
Courgette
1
el
Creme fraiche
500
gr
Gehakt rund
1
Jalapeño pepers
100
gr
Kaas cheddar
1
blikje
Kidneybonen
2
teentjes
Knoflook
3
tl
Komijn (djinten)
2
Lente uitjes
1
Limoen
1
blikje
Mais
100
gr
Nachos (mais)
1
Paprika rood
1
Rode ui
2
blikjes
Tomatenblokjes
Zout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Bak het gehakt rul. Snipper het uitje, snij de knoflook fijn en bak deze mee.
Stap 2
Snij de courgette en paprika in blokjes en bak deze mee.
Stap 3
Voeg de mais korrels, tomaten blokjes en kidney bonen toe. Voeg de komijn en cayenne peper toe en maak op smaak met peper en zout. Snij de Jalapeño peper en lenteuitjes in ringetjes en voeg deze toe.
Stap 4
Doe alles in een grote ovenschaal en steek hierin de helft van de nachos. De Andere helft mag er boven op. Sijpel wat limoensap eroverheen en rasp de cheddar kaas eroverheen. Zet dit in de oven op 200 graden celsius voor 15 minuten.
Stap 5
Serveer met een flinke lepel Creme fraiche en een schijfje limoen.