BBQ Zeebaars


Lubina a la Barbacoa
Type Hoofdgerecht
Kategorie Nederlands
Bereidingstijd (min) 20
Kooktijd (min) 20
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


2
Citroenen
4
teentjes
Knoflook
6
el
Olijfolie
1
bosje
Peterselie
4
Zeebaars
Zeezout
Zwarte peper

Hulpmiddelen


4
Aluminium bakje
1
BBQ met deksel

Bereiding


Stap 1
Snij de vis door de lengte zodat je hem kan openklappen (niet helemaal door). Spoel schoon en dep droog met keukenpapier.
Stap 2
Snij de knoflook in plakjes en bak deze in olijfolie. Hak de platte peterselie en snij de citroen in schijfjes.
Stap 3
Leg de vis op een aluminium schaal, klap open met vel naar beneden, strooi er zwarte peper en zeezout over, de knoflook en platte peterselie en de schijfjes citroen. Leg deze op de BBQ en giet het restant knoflook olie eroverheen en beetje citroensap. Sluit het deksel. Check regelmatig de vis of deze gaar is.