Gekruide kipfilet met rijst en gebakken ei


Lekker met https://www.keesieaandekook.nl/recipe/57 pindasaus en https://www.keesieaandekook.nl/recipe/83 prei uit de oven
Type Hoofdgerecht
Kategorie Indisch
Bereidingstijd (min) 45
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


1
Courgette
4
Eieren
1
tl
Gemberpoeder
500
gr
Kipfilet
3
teentjes
Knoflook
1
tl
Komijn (djinten)
1
tl
Koriander (ketoembar)
1
tl
Kurkuma
3
el
Olijfolie
500
gr
Rijst
1
Rode peper
100
gr
Sperciebonen
1
Ui
100
gr
Wortel
Zout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Snij of knip de kipfilet in blokjes en voeg de olijfolie en kruiden toe.
Stap 2
Snij de wortel en courgette in blokjes en snipper het uitje, snij de boontjes in stukjes. hak de knoflook fijn,
Stap 3
Kook de rijst.
Stap 4
Bak de kipfilet en voeg de groente eraan toe.
Stap 5
Bak de spiegeleieren.
Stap 6
Serveer bolletje rijst, met de kipfilet en het spiegeleitje. Lekker met pindasaus en geroosterde prei uit de oven.