Huzarensalade
Type | Voorgerecht |
Bereidingstijd (min) | 20 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
3
|
Aardappelen | |
2
|
Appel | |
5
|
Augurk | |
50
|
gr
|
Doperwten |
2
|
Eieren | |
2
|
plakken
|
Ham |
1
|
Komkommer | |
2
|
el
|
Mayonaise |
1
|
tl
|
Mosterd |
8
|
blaadjes
|
Sla |
1
|
Ui | |
1
|
Wortel | |
50
|
gr
|
Zilveruitjes |
Zout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Schil de aardappelen en kook ze bijna gaar en snijd ze in kleine blokjes. Kook de eieren 8 minuten. |
Stap 2Snijd de overige ingrediƫnten ook in de zelfde kleine blokjes en meng alles in een grote kom met de mayonaise en mosterd en maak op smaak met zout en peper. |
Stap 3Voor de garnering: Tomaten sla eieren zilveruitjes komkommer en augurk en maak op bordje. |