Garnalen in dressing op ruccola bedje
| Type | Voorgerecht |
| Bereidingstijd (min) | 10 |
| Wachttijd (min) | 30 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
| Bieslook | ||
|
1
|
schijfje
|
Citroen |
|
1
|
el
|
Citroensap |
|
400
|
gr
|
Garnalen |
|
2
|
teentjes
|
Knoflook |
|
2
|
el
|
Olijfolie |
| Peper | ||
| Peterselie | ||
|
150
|
gr
|
Rucola |
|
8
|
Sherry tomaatjes | |
|
1
|
sneetje
|
Stokbrood |
| Zout |
Bereiding
Stap 1Maak een dressing van olie, citroensap, peterselie, bieslook, geperste knoflook en zout en peper en laat daarin de voorgekookte garnalen een 30 min. marineren. |
Stap 2Leg op bordje de ruccola en schik daarop de garnalen en garneer met de tomaatjes, schijfje citroen en sneetje stokbrood. |