Garnalen in dressing op ruccola bedje
Type | Voorgerecht |
Bereidingstijd (min) | 10 |
Wachttijd (min) | 30 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
Bieslook | ||
1
|
schijfje
|
Citroen |
1
|
el
|
Citroensap |
400
|
gr
|
Garnalen |
2
|
teentjes
|
Knoflook |
2
|
el
|
Olijfolie |
Peper | ||
Peterselie | ||
150
|
gr
|
Rucola |
8
|
Sherry tomaatjes | |
1
|
sneetje
|
Stokbrood |
Zout |
Bereiding
Stap 1Maak een dressing van olie, citroensap, peterselie, bieslook, geperste knoflook en zout en peper en laat daarin de voorgekookte garnalen een 30 min. marineren. |
Stap 2Leg op bordje de ruccola en schik daarop de garnalen en garneer met de tomaatjes, schijfje citroen en sneetje stokbrood. |