Biefstuk in oestersaus


Type Hoofdgerecht
Bereidingstijd (min) 20
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


1
bosje
Basilicum
500
gr
Biefstuk
3
Bosui
500
gr
Broccoli
1
teen
Knoflook
2
el
Oestersaus
2
el
Olijfolie
1
Rode peper
2
el
Sojasaus
Zout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Snijd het vlees in reepjes en meng in grote kom de oestersaus en de sojasaus en marineer daarin het vlees circa 10 min.
Stap 2
Pel en snipper de knoflook maak de peper schoon en snijd in dunne ringetjes, maak van de broccoli roosjes en snijd de uitjes in schuine stukjes.
Stap 3
Verhit 1 el. olie in de wok en bak daarin de knoflook en de peper 2 minuten. voeg de biefstuk toe en roerbak circa 1 minuut.
Stap 4
Haal vlees uit de wok. Voeg nog 1 el. olie toe en wok daarin de groente 3 min. Voeg het vlees toe laat het doorwarmen en blus het af met de marinade en maak op smaak met zout.
Stap 5
Serveer met rijst of noedels en garneer met de basilicumblaadjes.