Gevuld varkenshaasje
Type | Hoofdgerecht |
Bereidingstijd (min) | 20 |
Kooktijd (min) | 15 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
2
|
el
|
Abrikozenjam |
50
|
gr
|
Boter |
2
|
plakken
|
Ham |
2
|
tl
|
Ketjap |
5
|
Lente uitjes | |
Peper | ||
2
|
el
|
Sherry |
2
|
dl
|
Slagroom |
600
|
gr
|
Varkenshaas |
Zout |
Hulpmiddelen
Aluminiumfolie | ||
Cocktailprikkers |
Bereiding
Stap 1Snijd de varkenshaasjes open en smeer in met mengsel van sojasaus en abrikozenjam. Snijd de lente uitjes het losse groen eraf en leg in de varkenshaasje met de repen ham , Vouw de het dicht en steek vast met cocktailprikker. |
Stap 2Zouten en peperen en bak goudbruin en gaar in 15 min. |
Stap 3Haal de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm onder aluminium folie. |
Stap 4Maak van de room, sherry en het braadvocht een saus. |
Stap 5Snijd de varkenshaas in plakken en serveer op warm bord met de saus. |