Gevuld varkenshaasje


Type Hoofdgerecht
Bereidingstijd (min) 20
Kooktijd (min) 15
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


2
el
Abrikozenjam
50
gr
Boter
2
plakken
Ham
2
tl
Ketjap
5
Lente uitjes
Peper
2
el
Sherry
2
dl
Slagroom
600
gr
Varkenshaas
Zout

Hulpmiddelen


Aluminiumfolie
Cocktailprikkers

Bereiding


Stap 1
Snijd de varkenshaasjes open en smeer in met mengsel van sojasaus en abrikozenjam. Snijd de lente uitjes het losse groen eraf en leg in de varkenshaasje met de repen ham , Vouw de het dicht en steek vast met cocktailprikker.
Stap 2
Zouten en peperen en bak goudbruin en gaar in 15 min.
Stap 3
Haal de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm onder aluminium folie.
Stap 4
Maak van de room, sherry en het braadvocht een saus.
Stap 5
Snijd de varkenshaas in plakken en serveer op warm bord met de saus.