Gevogelte bouillon
Type | Soep |
Kategorie | Nederlands |
Bereidingstijd (min) | 25 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
100
|
gr
|
Asperges |
100
|
gr
|
Kipfilet |
750
|
ml
|
Kippenbouillon |
2
|
Lente uitjes | |
100
|
gr
|
Peultjes |
100
|
gr
|
Prei |
100
|
gr
|
Wortel |
Zout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snijd de worteltjes in lange dunne reepjes en de peultjes, asperges en prei in kleine stukjes blancheer ze in de kippenbouillon een paar min. |
Stap 2Snij de kipfilet in kleine stukjes en bak deze gaar en voeg deze toe aan de soep. |
Stap 3Voeg toe aan de warme bouillon en als laatste de in ringetjes gesneden lente uitjes en bladpeterselie en maak op smaak met zout en peper. |