Gevogelte bouillon
| Type | Soep |
| Kategorie | Nederlands |
| Bereidingstijd (min) | 25 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
100
|
gr
|
Asperges |
|
100
|
gr
|
Kipfilet |
|
750
|
ml
|
Kippenbouillon |
|
2
|
Lente uitjes | |
|
100
|
gr
|
Peultjes |
|
100
|
gr
|
Prei |
|
100
|
gr
|
Wortel |
| Zout | ||
| Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snijd de worteltjes in lange dunne reepjes en de peultjes, asperges en prei in kleine stukjes blancheer ze in de kippenbouillon een paar min. |
Stap 2Snij de kipfilet in kleine stukjes en bak deze gaar en voeg deze toe aan de soep. |
Stap 3Voeg toe aan de warme bouillon en als laatste de in ringetjes gesneden lente uitjes en bladpeterselie en maak op smaak met zout en peper. |