Noedelsoep met garnalen en paksoi
Type | Soep |
Kategorie | Thais |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
8
|
el
|
Five spice woksaus |
200
|
gr
|
Gambas |
4
|
el
|
Gebakken uitjes |
100
|
gr
|
Kerstomaatjes |
2
|
el
|
Olijfolie |
250
|
gr
|
Paksoi |
8
|
dl
|
Visbouillon |
150
|
gr
|
Woknoedles |
Bereiding
Stap 1Was en snij de paksoi in reepjes (niet de stronk) verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze |
Stap 2Zet grote wok op vuur en laat goed heet worden voeg scheutje olie toe en wok de (gepelde) garnalen en de tomaatjes in 2 minuten. |
Stap 3Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut. Voeg de bouillon toe met de paksoi en de noodles. |
Stap 4Laat 2 minuten doorkoken breng op smaak met evt. nog wat woksaus. Serveer in soepkop en als laatste wat gebakken uitjes erover. |