Gebakken heek a la niçoise


Lekker met gebakken krieltjes en roerbakgroenten
Type Hoofdgerecht
Kategorie Frans
Bereidingstijd (min) 25
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediënten


1
tl
Dragon
600
gr
Heekfilet
3
teentjes
Knoflook
1
el
Olijfolie
50
gr
Olijven
1
Paprika rood
1
tl
Tijm
2
Tomaten
1
Ui
350
ml
Witte wijn droog

Bereiding


Stap 1
Verwarm olie in koekenpan en bak knoflook tomaten en uien tot ze zacht zijn.
Stap 2
Voeg kruiden olijven en paprika toe laat dit met de witte wijn 5 min. inkoken.
Stap 3
Leg de visfilets in een ingevette oven schaal, schenk de saus erover en zet dit in een voorverwarmde oven 180 ° C tot de filets gaar (15 minuten) zijn eventueel afdekken met aluminium. Folie.