Crepes Suzette


Type Nagerecht
Kategorie Frans
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


Flensjes

50
gr
Bloem
2
Eieren
3
el
Grand Marnier
1
Mandarijn
250
ml
Melk
Zout

Mandarijnenboter

1
Mandarijn
100
gr
Roomboter
50
gr
Suiker

Bereiding


Stap 1
De mandarijnenboter: Rasp de schil van de mandarijn, meng dit met de boter en de suiker goed door elkaar tot er een egale mandarijnenboter ontstaat.
Stap 2
De flensjes: Maak een beslag van de bloem, eieren, melk, zout en het sap van de mandarijn en bak hiervan 12 flensjes
Stap 3
Bestrijk de flensjes met de mandarijnenboter en vouw ze in vieren, leg ze vervolgens in een pan met gesmolten boter op matig vuur. Schenk er de likeur overheen en steek deze aan. Brandend opdienen.