Paella


Type Hoofdgerecht
Kategorie Spaans
Bereidingstijd (min) 40
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


1
blikje
Artisjok bodems/harten
100
gr
Champignons
1
Courgette
100
gr
Doperwten
100
gr
Kabeljauwfilet
1
teen
Knoflook
2
el
Olijfolie
1
Paprika rood
Paprikapoeder zoet
5
takjes
Saffraan
200
gr
Surinaamse rijst
1
Ui
2
dl
Visbouillon
100
gr
Zalm
200
gr
Zeevruchten mix

Bereiding


Stap 1
Verhit de olie in ruime braadpan en fruit de ui in 3 minuten op half hoog vuur.
Stap 2
Voeg de paprika, knoflook, champignons en de rijst toe.
Stap 3
De bouillon, paprikapoeder, stukjes courgettes en de saffraan toevoegen en alles op laag vuur +/- 12 minuten laten pruttelen.
Stap 4
Schep de garnalen, doperwten, stukjes artisjok, zeevruchten en stukjes zalm en kabeljauw er als laatste erdoor en laat dit nog +/- 5 minuten pruttelen.
Stap 5
Op smaak maken met peper en zout.