Paella
Type | Hoofdgerecht |
Kategorie | Spaans |
Bereidingstijd (min) | 40 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
1
|
blikje
|
Artisjok bodems/harten |
100
|
gr
|
Champignons |
1
|
Courgette | |
100
|
gr
|
Doperwten |
100
|
gr
|
Kabeljauwfilet |
1
|
teen
|
Knoflook |
2
|
el
|
Olijfolie |
1
|
Paprika rood | |
Paprikapoeder zoet | ||
5
|
takjes
|
Saffraan |
200
|
gr
|
Surinaamse rijst |
1
|
Ui | |
2
|
dl
|
Visbouillon |
100
|
gr
|
Zalm |
200
|
gr
|
Zeevruchten mix |
Bereiding
Stap 1Verhit de olie in ruime braadpan en fruit de ui in 3 minuten op half hoog vuur. |
Stap 2Voeg de paprika, knoflook, champignons en de rijst toe. |
Stap 3De bouillon, paprikapoeder, stukjes courgettes en de saffraan toevoegen en alles op laag vuur +/- 12 minuten laten pruttelen. |
Stap 4Schep de garnalen, doperwten, stukjes artisjok, zeevruchten en stukjes zalm en kabeljauw er als laatste erdoor en laat dit nog +/- 5 minuten pruttelen. |
Stap 5Op smaak maken met peper en zout. |