Mosterd mayonaise
| Type | Saus |
| Kategorie | Frans |
| Bereidingstijd (min) | 10 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
2
|
el
|
Azijn |
|
2
|
Eidooiers | |
|
2
|
tl
|
Fijne mosterd |
|
2
|
tl
|
Grove mosterd |
| Peper | ||
|
200
|
ml
|
Zonnebloemolie |
| Zout |
Bereiding
Stap 1Tip: beste resultaat als alle ingrediƫnten op kamertemperatuur zijn en gebruik verse eieren. |
Stap 2Roer de 2 soorten mosterd met de azijn los en de eidooiers los. |
Stap 3Klop de olie langzaam door dit mengsel en op smaak maken met peper/zout. |
Stap 4Stoppen met olie toevoegen als de saus deze niet meer opneemd. |