Zeebaars uit de oven


Lubina al Horno
Type Hoofdgerecht
Kategorie Spaans
Bereidingstijd (min) 30
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


2
Citroenen
5
teentjes
Knoflook
50
ml
Olijven
1
bosje
Peterselie
2
kg
Zeebaars
Zout

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
Stap 2
Maak de zeebaars schoon en snijd hem in de lengte door.
Stap 3
Bestrooi de vis met zout en fijngesneden peterselie en leg hem op een bakplaat.
Stap 4
Bak de knoflook kort in een beetje olijfolie en giet dit over de vis.
Stap 5
Snijd de citroenen in schijfjes en leg ze op de vis.
Stap 6
Pers 2 citroenen uit en giet het sap over de vis heen.
Stap 7
Doe het geheel ongeveer 7 minuten in de oven.