Chimichurry


Type Saus
Bereidingstijd (min) 20
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


2
el
Aceto Balsamico
1
bosje
Bieslook
1
Knoflook bol
1
el
Mosterdzaad
100
ml
Olijfolie
1
bosje
Oregano
1
bosje
Peterselie
1
Rode peper
1
Sjalot
5
takjes
Tijm
Zeezout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Rits de tijm en oregano van de takjes. Haal de steeltjes van de peterselie. Pel het sjalotje en knoflook.
Stap 2
Hak de knoflook, peper, sjalot en kruiden heel fijn.
Stap 3
Voeg deze toe aan de olijfolie en balsamico azijn.
Stap 4
Maak op smaak met zeezout en zwarte peper.
Stap 5
Zet in de koelkast en laat de smaken een paar uur goed mengen.