Chimichurry
Type | Saus |
Bereidingstijd (min) | 20 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
2
|
el
|
Aceto Balsamico |
1
|
bosje
|
Bieslook |
1
|
Knoflook bol | |
1
|
el
|
Mosterdzaad |
100
|
ml
|
Olijfolie |
1
|
bosje
|
Oregano |
1
|
bosje
|
Peterselie |
1
|
Rode peper | |
1
|
Sjalot | |
5
|
takjes
|
Tijm |
Zeezout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Rits de tijm en oregano van de takjes. Haal de steeltjes van de peterselie. Pel het sjalotje en knoflook. |
Stap 2Hak de knoflook, peper, sjalot en kruiden heel fijn. |
Stap 3Voeg deze toe aan de olijfolie en balsamico azijn. |
Stap 4Maak op smaak met zeezout en zwarte peper. |
Stap 5Zet in de koelkast en laat de smaken een paar uur goed mengen. |