Mojo verde
Groene saus van de Canarische Eilanden. | |
Type | Saus |
Kategorie | Spaans |
Bereidingstijd (min) | 10 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
2
|
el
|
Azijn |
4
|
teentjes
|
Knoflook |
1
|
snufje
|
Komijn (djinten) |
2
|
Korianderzaad | |
5
|
el
|
Olijfolie |
5
|
takjes
|
Oregano |
30
|
gr
|
Peterselie |
0.5
|
Rode peper | |
3
|
el
|
Water |
1
|
snufje
|
Zout |
Bereiding
Stap 1Plet in de vijzel de gepelde teentjes knoflook, de gewassen en ontpitte peper en de koriander tot een mooie pasta. |
Stap 2Doe de pasta in een kom en voeg toe de fijngehakte peterselie en oregano, de komijn en het zout, de olie en de azijn. |
Stap 3Meng goed en voeg eventueel een beetje water toe. |