Lamsboutlapje met Courgette Carpaccio


Lekker met https://keesieaandekook.nl/recipe/50 Tzatziki
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


20
gr
Boter
10
Champignons
10
Cherry tomaatjes
1
Courgette
2
teentjes
Knoflook
4
Lamsboutlapje
1
Limoen
2
el
Olijfolie
1
Ui
1
Zout
1
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Snij de courgette in dunne plakjes, snipper het uitje, champignons in plakjes en hak de knoflook fijn,
Stap 2
Fruit het uitje aan met de knoflook met wat zout en voeg de courgette en de champignons eraan toe. Op het laatst de tomaatjes, sap van een halve limoen. En zet opzij.
Stap 3
Bak in een andere pan in de boter de lamsboutlapjes beide kanten een minuut of 4. Voeg wat verse peper en zout toe op het laatst. Ze mogen een beetje rose zijn van binnen.
Stap 4
Leg de courgette op een bordje met daarop het lamsboutlapje. Serveer nog wat verse tzatziki erbij en een plakje limoen.