Lamsboutlapje met Courgette Carpaccio
Lekker met https://keesieaandekook.nl/recipe/50 Tzatziki | |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
20
|
gr
|
Boter |
10
|
Champignons | |
10
|
Cherry tomaatjes | |
1
|
Courgette | |
2
|
teentjes
|
Knoflook |
4
|
Lamsboutlapje | |
1
|
Limoen | |
2
|
el
|
Olijfolie |
1
|
Ui | |
1
|
Zout | |
1
|
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snij de courgette in dunne plakjes, snipper het uitje, champignons in plakjes en hak de knoflook fijn, |
Stap 2Fruit het uitje aan met de knoflook met wat zout en voeg de courgette en de champignons eraan toe. Op het laatst de tomaatjes, sap van een halve limoen. En zet opzij. |
Stap 3Bak in een andere pan in de boter de lamsboutlapjes beide kanten een minuut of 4. Voeg wat verse peper en zout toe op het laatst. Ze mogen een beetje rose zijn van binnen. |
Stap 4Leg de courgette op een bordje met daarop het lamsboutlapje. Serveer nog wat verse tzatziki erbij en een plakje limoen. |