BBQ Appel Noten Cake


Type Taart & Gebak
Bereidingstijd (min) 20
Kooktijd (min) 70
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


30
gr
Amandelnoten (bruin)
2
Appels Goudreinette
350
gr
Cake mix
30
Cashewnoten
3
Eieren
30
gr
Hazelnoten
3
el
Honing
30
gr
Paranoten
30
gr
Pecannoten
250
ml
Slagroom

Hulpmiddelen


1
BBQ met deksel
1
Pizza steen
1
Taartvorm

Bereiding


Stap 1
Doe de cake mix, eieren en ongeslagen slagroom in een kom en mix het geheel goed.
Stap 2
Vet een springvorm in met wat boter en giet de mix erin.
Stap 3
Schil de appels en snij deze in schijfjes. Verdeel deze schijfjes bovenop de cake.
Stap 4
Bak de cake in 60 minuten op de BBQ bij 150 graden Celsius op een pizza steen. Zorg voor een indirecte verwarming anders bakt de bodem aan, zoals hier gebeurt is...
Stap 5
Doe de noten in een pannetje met een dikke boden en bak deze voorzichtig, dat ze wat kleur krijgen. Voeg de honing toe, meng, en verdeel de noten boven op de cake. De honing zorgt er ook voor dat de noten goed plakken op de cake naast dat het erg lekker is.
Stap 6
Laat de cake nog 10 minuten in de BBQ staan. Haal de cake eruit en laat hem goed afkoelen.