BBQ Appel Noten Cake
Type | Taart & Gebak |
Bereidingstijd (min) | 20 |
Kooktijd (min) | 70 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
30
|
gr
|
Amandelnoten (bruin) |
2
|
Appels Goudreinette | |
350
|
gr
|
Cake mix |
30
|
Cashewnoten | |
3
|
Eieren | |
30
|
gr
|
Hazelnoten |
3
|
el
|
Honing |
30
|
gr
|
Paranoten |
30
|
gr
|
Pecannoten |
250
|
ml
|
Slagroom |
Hulpmiddelen
1
|
BBQ met deksel | |
1
|
Pizza steen | |
1
|
Taartvorm |
Bereiding
Stap 1Doe de cake mix, eieren en ongeslagen slagroom in een kom en mix het geheel goed. |
Stap 2Vet een springvorm in met wat boter en giet de mix erin. |
Stap 3Schil de appels en snij deze in schijfjes. Verdeel deze schijfjes bovenop de cake. |
Stap 4Bak de cake in 60 minuten op de BBQ bij 150 graden Celsius op een pizza steen. Zorg voor een indirecte verwarming anders bakt de bodem aan, zoals hier gebeurt is... |
Stap 5Doe de noten in een pannetje met een dikke boden en bak deze voorzichtig, dat ze wat kleur krijgen. Voeg de honing toe, meng, en verdeel de noten boven op de cake. De honing zorgt er ook voor dat de noten goed plakken op de cake naast dat het erg lekker is. |
Stap 6Laat de cake nog 10 minuten in de BBQ staan. Haal de cake eruit en laat hem goed afkoelen. |