BBQ Iberico Rib Fingers
| Lekker met https://keesieaandekook.nl/recipe/148 BBQ Kruiden en https://keesieaandekook.nl/recipe/112 BBQ saus | |
| Type | Hoofdgerecht |
| Bereidingstijd (min) | 5 |
| Kooktijd (min) | 120 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
30
|
gr
|
BBQ kruiden |
|
1
|
kg
|
Iberico Rib Fingers |
|
1
|
el
|
Olijfolie |
Hulpmiddelen
| Aluminiumfolie | ||
|
1
|
BBQ met deksel | |
| Rookhout (appel of kersen) |
Bereiding
Stap 1Steek de BBQ aan voor indirecte verwarming op 130 graden Celsius. |
Stap 2Doe de BBQ kruiden op de het Rib Fingers. |
Stap 3Leg de Rib Fingers van het vuur af en leg wat rookhout bij de kolen. |
Stap 4Draai af en toe de Rib Fingers om. Je kunt kiezen om ze nog even af te lakken met een BBQ saus. Ik heb ze zo gelaten. |
Stap 5Serveer de Rib Fingers direct met wat BBQ saus. |