BBQ Iberico Rib Fingers


Lekker met https://keesieaandekook.nl/recipe/148 BBQ Kruiden en https://keesieaandekook.nl/recipe/112 BBQ saus
Type Hoofdgerecht
Bereidingstijd (min) 5
Kooktijd (min) 120
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


30
gr
BBQ kruiden
1
kg
Iberico Rib Fingers
1
el
Olijfolie

Hulpmiddelen


Aluminiumfolie
1
BBQ met deksel
Rookhout (appel of kersen)

Bereiding


Stap 1
Steek de BBQ aan voor indirecte verwarming op 130 graden Celsius.
Stap 2
Doe de BBQ kruiden op de het Rib Fingers.
Stap 3
Leg de Rib Fingers van het vuur af en leg wat rookhout bij de kolen.
Stap 4
Draai af en toe de Rib Fingers om. Je kunt kiezen om ze nog even af te lakken met een BBQ saus. Ik heb ze zo gelaten.
Stap 5
Serveer de Rib Fingers direct met wat BBQ saus.