Gebakken sliptong
| Lekker met https://www.keesieaandekook.nl/recipe/17 remoulade saus en https://www.keesieaandekook.nl/recipe/59 frietjes | |
| Type | Hoofdgerecht |
| Kategorie | Nederlands |
| Bereidingstijd (min) | 20 |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
150
|
gr
|
Bloem |
|
1
|
Citroen | |
|
50
|
Olijfolie | |
|
50
|
Roomboter | |
|
12
|
Sliptongetjes | |
| Zout | ||
| Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Doe de olie en roomboter in een koekenpan. Haal de tong door de bloem en bak ze aan beide zijden goudbruin in ongeveer 6 min (afhankelijk van de dikte). |
Stap 2Serveer met citroen partje, frietjes, gemengde sla en remouladesaus. |