BBQ Shotgun Shells
Type | Snack |
Bereidingstijd (min) | 10 |
Kooktijd (min) | 90 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 6 |
Aantal stuks | 18 |
Ingrediƫnten
5
|
el
|
BBQ saus |
5
|
plakken
|
Cheddar Kaas |
1
|
Ei | |
500
|
gr
|
Gehakt half om half |
50
|
gr
|
Geraspte jonge kaas |
1
|
el
|
Italiaanse kruiden |
1
|
JalapeƱo pepers | |
3
|
el
|
Ketjap Manis |
1
|
bolletje
|
Mozzarella |
20
|
plakken
|
Ontbijtspek |
1
|
Rode ui | |
3
|
el
|
Tomatenketchup |
Water |
Bereiding
Stap 1Steek de BBQ aan voor een indirecte verwarming op 130-140 graden Celsius. |
Stap 2Snipper het uitje en snij de jalapeno peper fijn en voeg deze toe aan het gehakt samen met de kaas, ketjap, ei, ketchup en kruiden. Meng goed. Voeg geen zout toe. De kaas en spek zijn al zout genoeg, |
Stap 3Vul de cannelloni voor de helft met gehakt, stukje mozzarella en verder met gehakt. |
Stap 4Omwikkel deze met de ontbijtspek. |
Stap 5Leg ze voor een uurtje op de BBQ. Spray ze een paar keer tussendoor in met wat water. |
Stap 6Smeer ze in, beide kanten, met wat BBQ saus en laat ze nog een half uurtje liggen. |
Stap 7Als ze zacht zijn leg dan een plakje cheddar kaas van 2 cm om de shell mooi te maken. Als de kaas een beetje gesmolten is kan je ze er af halen. |