Kruidenmixen
Smokey's Chick Mix BBQ Rub, Cajun, Gyros, Döner, Basis BBQ Rub | |
Bereidingstijd (min) | 10 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediënten
Smokeys Chick Mix BBQ Rub |
|||
2
|
el
|
Basilicum | |
20
|
gr
|
Bruine basterdsuiker | |
1
|
tl
|
Chilipoeder | |
60
|
gr
|
Citroen Peper Kruiden | |
50
|
gr
|
Fijne kristalsuiker | |
30
|
gr
|
Knoflookpoeder | |
20
|
gr
|
Paprikapoeder gerookt | |
40
|
gr
|
Paprikapoeder zoet | |
1
|
el
|
Rozemarijn | |
1
|
el
|
Tijm | |
20
|
gr
|
Uienpoeder | |
1
|
gr
|
Zout | |
1
|
el
|
Zwarte peper | |
Cajun kruidenmix |
|||
1
|
tl
|
Bruine basterdsuiker | |
1
|
tl
|
Cayenne peper | |
2
|
tl
|
Chilipoeder | |
3
|
tl
|
Knoflookpoeder | |
1
|
tl
|
Oregano | |
2
|
el
|
Paprikapoeder zoet | |
1.5
|
tl
|
Tijm | |
2
|
tl
|
Uienpoeder | |
2
|
tl
|
Zout | |
0.5
|
tl
|
Zwarte peper | |
Basis Barbecue Rub (varken/kip) |
|||
60
|
gr
|
Bruine basterdsuiker | |
1
|
tl
|
Cayenne peper | |
2
|
tl
|
Knoflookpoeder | |
35
|
gr
|
Paprikapoeder zoet | |
2
|
tl
|
Uienpoeder | |
70
|
gr
|
Zeezout | |
3
|
el
|
Zwarte peper | |
Döner kruiden mix |
|||
1
|
tl
|
Cayenne peper | |
0.5
|
tl
|
Kaneel | |
2
|
tl
|
Knoflookpoeder | |
1.5
|
tl
|
Komijn (djinten) | |
0.5
|
tl
|
Koriander (ketoembar) | |
1
|
tl
|
Oregano | |
1
|
el
|
Paprikapoeder zoet | |
1
|
tl
|
Tijm | |
1
|
tl
|
Uienpoeder | |
2
|
tl
|
Zout | |
Gyros kruiden mix |
|||
12
|
gr
|
Knoflookpoeder | |
12
|
gr
|
Komijn (djinten) | |
5
|
gr
|
Oregano | |
15
|
gr
|
Paprikapoeder zoet | |
4
|
gr
|
Selderijzout | |
2
|
gr
|
Tijm | |
10
|
gr
|
Uienpoeder | |
30
|
gr
|
Zeezout | |
8
|
gr
|
Zwarte peper |
Bereiding
In een mortier de groffe kruiden zoals grof zout en zwarte peper goed fijnmalen en alles in verhouding goed mengen. |