Ratatouille
Type | Bijgerecht |
Kategorie | Frans |
Bereidingstijd (min) | 15 |
Kooktijd (min) | 45 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
1
|
Aubergine | |
100
|
gr
|
Champignons |
1
|
Courgette | |
2
|
teentjes
|
Knoflook |
3
|
el
|
Olijfolie |
1
|
Paprika rood | |
1
|
Rode ui | |
1
|
takjes
|
Rozemarijn |
2
|
takjes
|
Tijm |
2
|
Tomaten | |
Zout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snij het uitje in grove ringen en fruit deze aan in de olijfolie met wat zout op laag vuur voor een zoet uitje. |
Stap 2Hak de groenten in stukken, champignons in vieren, voeg toe en bak dit even goed mee door. |
Stap 3Hak de knoflook, tijm en rozemarijn en voeg toe met wat peper. |
Stap 4Deksel op de pan en laat dit langzaam garen. |
Stap 5Maak eventueel op smaak met wat peper en zout. |