Bananentiramisu
| Type | Nagerecht |
| Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
| Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
|
150
|
ml
|
Appelsap |
|
2
|
Banaan | |
|
4
|
el
|
Hagelslag |
|
16
|
Lange vingers | |
|
250
|
Mascarpone | |
|
125
|
ml
|
Slagroom |
|
2
|
el
|
Suiker |
|
1
|
zakje
|
Vanillesuiker |
Bereiding
Stap 1Klop de slagroom met de suiker en meng daarna de mascarpone erdoorheen met een spatel. |
Stap 2Dip de lange vingers in de appelsap en leg deze naast elkaar op een bordje. |
Stap 3Verdeel het mascarpone slagroom mengsel over de lange vingers. |
Stap 4Snij de bananen in schijfjes en verdeel over de bordjes. |
Stap 5Strooi een beetje vanille suiker eroverheen. |
Stap 6Maak af met wat hagelslag. |