Gevuld kipfilet met rode ui


Lekker met https://www.keesieaandekook.nl/recipe/125 Hasselback aardappelen
Type Hoofdgerecht
Bereidingstijd (min) 10
Oventijd (min) 45
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediƫnten


4
plakken
Ham
4
Kipfilet
3
teentjes
Knoflook
1
Mozzarella
6
el
Olijfolie
2
takjes
Oregano
2
Rode uien
2
takjes
Rozemarijn
1
takjes
Salie
20
blaadjes
Spinazie
2
takjes
Tijm
Zout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Snij de kipfilet in, niet door, zodat je ze kan vullen.
Stap 2
Pak een plak ham en leg daarin wat spinazie en een paar plakjes mozzarella. Vouw dicht en leg deze in het kipfiletje.
Stap 3
Leg de kipfilet in een overschaal met wat olijfolie.
Stap 4
Snij de niet gepelde knoflook doormidden, de uien in partjes en leg deze bij de kipfilets.
Stap 5
Hak de kruiden fijn en verdeel deze over de kipfilets met wat olie, peper en zout.
Stap 6
Doe de schaal in de oven voor 45 minuten op 200 graden Celsius.