Gevuld kipfilet met rode ui
Lekker met https://www.keesieaandekook.nl/recipe/125 Hasselback aardappelen | |
Type | Hoofdgerecht |
Bereidingstijd (min) | 10 |
Oventijd (min) | 45 |
Moeilijkheidsgraad | Eenvoudig |
Aantal personen | 4 |
Ingrediƫnten
4
|
plakken
|
Ham |
4
|
Kipfilet | |
3
|
teentjes
|
Knoflook |
1
|
Mozzarella | |
6
|
el
|
Olijfolie |
2
|
takjes
|
Oregano |
2
|
Rode uien | |
2
|
takjes
|
Rozemarijn |
1
|
takjes
|
Salie |
20
|
blaadjes
|
Spinazie |
2
|
takjes
|
Tijm |
Zout | ||
Zwarte peper |
Bereiding
Stap 1Snij de kipfilet in, niet door, zodat je ze kan vullen. |
Stap 2Pak een plak ham en leg daarin wat spinazie en een paar plakjes mozzarella. Vouw dicht en leg deze in het kipfiletje. |
Stap 3Leg de kipfilet in een overschaal met wat olijfolie. |
Stap 4Snij de niet gepelde knoflook doormidden, de uien in partjes en leg deze bij de kipfilets. |
Stap 5Hak de kruiden fijn en verdeel deze over de kipfilets met wat olie, peper en zout. |
Stap 6Doe de schaal in de oven voor 45 minuten op 200 graden Celsius. |