Goulash


Lekker met https://www.keesieaandekook.nl/recipe/114 Anijsbrood
Type Hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Aantal personen 4

Ingrediënten


200
gr
Aardappelen vastkokende
1
el
Karwijzaad
2
teentjes
Knoflook
2
Laurierblad
3
Paprika rood
1
Rode peper
1
Runderbouillonblokjes
750
gr
Runderriblappen
50
gr
Spekblokjes
1
blikje
Tomatenblokjes
1
blikje
Tomatenpuree
1
Ui
500
ml
Water
Zout
Zwarte peper

Bereiding


Stap 1
Bak de spekjes. Snij de riblappen, voeg peper en zout toe en vak mee met de spekjes.
Stap 2
Snipper de ui, snijd de paprika’s en aardappels in kleine blokjes, de halve roder peper in kleine stukjes en voeg toe aan de pan.
Stap 3
Doe de kruiden erbij, pers een teentje knoflook boven de pan en bak alles nog ongeveer 5 minuutjes mee. Bak vervolgens de tomatenpuree een minuut mee voordat je de bouillon, tomatenblokjes en het laurierblaadje toevoegt.
Stap 4
Laat je de soep ongeveer 3 uur zachtjes pruttelen.